Achtergrond


TALLOZE FORMATS

Jan Meulendijks en Bart Schuil bedachten binnen hun onderneming WINTV in de laatste decennia talloze formules voor TV en beheerden ze vele buitenlandse rechten op gameshows. Programma’s als 10 voor Taal, Herexamen, Topscore, Babbelonie Wiekentkwis, Willem Ruis shows, Denksportprogramma’s, familieshows, hebben jarenlang voor grote successen gezorgd, zowel op de nationale als op de internationale markt.
Alle rechten zijn overgenomen door Endemol.

GROOTSTE PUZZELBEDRIJF

Hun onderneming WIN PRODUCTIONS was jarenlang het grootste puzzelservicebureau van Nederland en gaf talloze puzzel- en taalboeken en tijdschriften uit. Het bedrijf is nu onderdeel van Telegraaf Media Groep.

ONGEKENDE ERVARING

Het nieuwe Topformats is sterk in het ontwikkelen van multimediale gameshows en richt zich op de nationale en internationale televisiemarkt. Binnen het nieuwe bedrijf APS worden naast de TV-formats APS concepten ontwikkeld voor tablets.
De kracht van Topformats schuilt in de ongekende en ongeƫvenaarde ervaring die beide ondernemers hebben in conceptontwikkeling op het specifieke game gebied.