Games


GRATIS

WordMemory

WordMemory is een multiplayer puzzelspel waarin je vrienden of anderen kunt uitdagen voor een snel spelletje.

Draai kaarten om zoals bij het reguliere Memory en probeer een drieletterwoord te maken door de letters in de goede volgorde aan te tikken. gebruik de check-knop om te kijken of het woord goed is. Na een goed drieletterwoord mag je vier kaarten omdraaien en kun je langere woorden maken. Kun je met de letters geen woord maken dan kun je de beurt over slaan door op de check-knop te drukken.

Lees meer…

GRATIS

Reken op CIFRIX

CIFRIX is een spannend en uitdagend rekenspel waarbij het hoofdrekenen gestimuleerd wordt. Probeer zo snel mogelijk een gegeven uitkomst te maken door op te tellen, af te trekken, te vermenigvuldigen
en te delen.

Train je snelheid en rekenvaardigheid en zet een top score neer. De tijd per opgave wordt steeds minder waardoor de uitdaging steeds groter wordt. 
CIFRIX is een rekenspel waar je slimmer van
wordt en dat leuk blijft

Lees meer…

GRATIS

Multiword

Multiword is een woordspel dat zowel alleen als met maximaal 3 andere spelers online gespeeld kan worden.

Iedere speler heeft een eigen speelveld waarop met letters horizontaal en verticaal woorden gemaakt kunnen worden.

Er is keuze tussen 3 verschillende formaten speelvelden.

Lees meer…

GRATIS

Scrollword

Scrollword is een geheel nieuw kruiswoordraadsel-concept. Bij Scrollword staan de antwoorden al ingevuld en heb je geen omschrijving nodig. De antwoorden staan echter op rollen waar meer letters op staan.

Het doel is om de puzzel op te lossen door de rollen op de goede letters te zetten. Telkens als je een rol een slag draait gebruik je een scroll, maar per puzzel is slechts een beperkt aantal ‘scrolls’ beschikbaar.

Lees meer…

GRATIS

Treecal

TreeCal is de nieuwste braintrainer. Kun jij de som met de juiste getallen uitrekenen binnen de tijd? Sleep de juiste getallen in de autobanden om het target getal te krijgen.

Voor elke goede som krijg je een appel, zes appels in 90 seconden brengen je een level omhoog. Veel plezier en wordt een rekenwonder!